Kiwanis Trophy Venlo | 1 oktober 2023

Kiwanis Trophy Venlo | 1 oktober 2023

Sport- en toerrit door Limbug

Zoals bij de Kiwanis Trophy Voorjaarsrit al aangekondigd wordt de eendaagse Kiwanis Trophy op zondag 1 oktober gehouden. De wens is naar voren gekomen om zowel een Sport- als een Toerversie te organiseren.

En aan dat verzoek kunnen we voldoen! Er bestaat al jaren een rally met een toerkarakter, de TheJo rally. Er zijn wel plannen gemaakt, maar de afgelopen jaren is die rally niet meer gehouden. Als winnaar van de jongste editie mogen Leen en Monique echter de volgende editie organiseren.

Dus de Kiwanis Trophy wordt dit keer een bijzondere rally, want tegelijkertijd wordt ook de TheJo rally gehouden. Twee rally’s, ieder met z’n eigen moeilijkheidsgraad en eigenaardigheden worden gecombineerd. De dagprogramma’s zijn vervlochten.

We organiseren dus een ééndaagse TheJo Rally met een Toerkarakter, op kaarten met een route van punt naar punt met listige vragen bij de punten en misschien (of vrijwel zeker) nog wat trucjes. De eerste prijs is de TheJo Rally Wisselbeker.

En we organiseren weer de ééndaagse Kiwanis Trophy met het gebruikelijke Sportkarakter: Bol-pijl met foto’s herkennen, kaartlezen met enkele wat aangepaste kaarten en tijdsrestricties. De eerste prijs is de Kiwanis Trophy Wisselbeker.

De afstanden zijn aangepast aan het karakter van de rally’s. De Rustpunten (vertrek-, koffie-, lunch- en dinerlocatie) zijn hetzelfde.

We rijden door de mooiste streken van Limburg op zondag 1 oktober 2023.

Bij de Kiwanis rally is het gebruikelijk dat een deel van het inschrijfgeld bestemd is voor een goed doel dat te maken met het ondersteunen van minderbedeelde kinderen. De Kiwanis organiseren bv. uitjes naar Gaya Zoo en Toverland. Dit jaar willen we met de opbrengst voor zo’n 250 van deze kinderen een bezoek aan Venlo-on-Ice, de tijdelijke schaatsbaan in Venlo-centrum, mogelijk maken. De kinderen krijgen naast de entree ook de schaatsen beschikbaar gesteld en wat lekkers.

Om geen onderscheid te maken tussen TheJo Rally en de Kiwanis Trophy, dus tussen Toer- en Sportversie, is het inschrijfgeld hetzelfde. We vragen € 245,= per equipe.

Uiteraard kunnen equipes, die altijd de TheJo Rally gereden hebben zich inschrijven voor de Kiwanis Trophy. En andersom! De te winnen bekers zijn even groot!

Doe mee! Met z’n tweeën puzzelen in het Limburgse landschap is uitdagend en ontspannend tegelijk.

We verzoeken je vriendelijk om je deelname aan de TheJo Rally, de Toerversie, of de Kiwanis Trophy, de Sportversie, aan te melden per reply op deze e-mail, naar leenstreng@hetnet.nl.

Het inschrijfgeld graag voor 1 september 2023 overmaken op

Rekeningnummer: NL11RABO0153598387, t.n.v. Stg. Fundraising Kiwanis o.v.v.  Kiwanis Trophy / TheJo Rally 2023.

Met vriendelijke groet,

De Kiwanis Trophy Commissie,                                               De TheJo Rally Commissie

Lanny Roest, Walter Gutterswijk en Leen Streng,              Leen en Monique Streng.

Tel 06-28786614                                                                         Tel 06-28786614

Deel deze post